Sådan gør vi

Når I har besluttet jer for at få foretaget en termografering eller anden type måling af boligen, tager vi en samtale over telefonen og planlægger forløbet sammen.

Med vores baggrund som ingeniører og teknikere, kan vi hurtigt danne os et overblik over jeres bolig og behov. Vi aftaler, hvilke målinger vi skal foretage, når vi besøger jer og finder en dag, hvor det passer jer, at vi rykker ud.

Godt at I er hjemme

Det er en fordel, at I er hjemme, når vi skal termografere jeres bolig. Ofte vil I, måske uden selv at vide det, ligge inde med relevant viden, som kan hjælpe os; eksempelvis med at forstå særlige temperaturforskelle, fugtighed og dugpunkter til bunds i lige netop jeres bolig.

Det tager typisk 2 timer at termografere gulve, vægge og lofter i en bolig på 125 m2. Hvis vi også er blevet enige om at foretage andre målinger, vil det tage længere tid. Det kan dreje sig om skimmelanalyser (Goritas bygningsundersøgelser A/S), fordeling af gulvvarme, laserfugtmålinger osv.

Grundig rapport

Når vi har gennemgået jeres bolig visuelt og med teknisk udstyr, tager vi tilbage til kontoret og skriver en forståelig rapport, som I modtager med posten og pr. e-mail inden for få dage.

 

Kontakt os

Skriv til os her, så ringer vi dig op snarest

eller ring nu på telefon 61 55 15 20.

 

 

 

 

Webbureau: teasolutions.dk