Termografering

Termografering af boligen sikrer jer mod ubehagelige overraskelser og er garant for et sundt hus. Få øje på eventuelle problematikker før de bliver for energikrævende og bliver en belastning for både indeklima og miljø.

Se det usynlige

Vi termograferer jeres bolig med moderne, professionelt udstyr, som er langt mere avanceret end det du kan leje i byggemarkederne.

Vi har den fornødne erfaring og viden til at foretage en kvalificeret analyse af termograferingen. Vi er ingeniører og bygningskonstruktører, og vi giver jer entydige svar og konkrete anvisninger til at møde overraskelserne og til at rette op på eventuelle skader.

Vi kan blandt andet afsløre:

  • Kuldebroer
  • Utætheder
  • Varmespild.
  • Kondensering, der kan føre til skimmel
  • Luftlækager
  • Svagheder i bygningssamlinger
  • Manglende eller fugtig isolering
  • Utætheder i vandslanger, kedler, rør og el-system.

Konkret resultat

Professionel termografering kortlægger selv små temperaturforskelle på vægge, lofter og gulve, og vi kommer hele vejen rundt. Vi har kompetencen til at analysere de termografiske fotografier ned til mindste detalje, og derfor kan vi skrive jer en forståelig rapport, som helt konkret giver overblik over usynlige overraskelser og skader ved boligen.

Med rapporten i hånden kan I planlægge de kommende års vedligeholdelse af boligen, og I kan få udbedret eventuelle skader nu og her. I får også bedre kontrol over varmeforbruget, kan reducere CO2-udledning, forebygge potentielle skader og skabe et bedre indeklima.

Om Termografi

Kontakt os

Skriv til os her, så ringer vi dig op snarest

eller ring nu på telefon 61 55 15 20.

 

Termografering indefra

Mange mennesker tror, at man termograferer udefra, men det er en misforståelse. Termografering skal i de fleste tilfælde foregå inde i boligen.

Vi termograferer som udgangspunkt gulve, vægge og lofter. Vores avancerede kameraer måler infrarøde stråler, som omsættes til overfladetemperaturer. Vi er eksperter i at aflæse disse termograferinger og i at rådgive kunden derefter.Webbureau: teasolutions.dk